Wat is Radiesse®?

Onze huid ziet er gezond en jong uit door collageen. De huid is stevig en zacht door volume en elasticiteit. Maar als je ouder wordt, verliest je huid elasticiteit en zakt naar beneden. Door het natuurlijke verouderingsproces wordt het lichaamseigen collageen geleidelijk afgebroken. Het verlies van elasticiteit in de huid zorgt voor het ontstaan van rimpels, lijntjes en een slappere huid. Hierdoor neemt de jeugdige uitstraling van je gezicht af. Dit proces kun je vertragen met fillers zoals Radiesse®

 

Radiesse® is een injecteerbare filler die het volume opvult en matige tot diepere rimpels in je gezicht verzacht. Het liftende en verstevigende effect op de huid is direct zichtbaar. De injectable zorgt direct voor volume en stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen. Radiesse® geeft zo de strakheid en elasticiteit terug aan je huid. Je natuurlijke schoonheid komt weer volledig tot haar recht.

 

Radiesse® bestaat uit een gel met calcium microsferen. Het kwalitatief hoogstaande product zorgt voor een direct opvullend effect en de stimulans van de natuurlijke collageenaanmaak in de huid. Zowel de gel als de microsferen worden in de loop van de tijd geleidelijk, maar volledig afgebroken door je lichaam. 


Consult

Tijdens het gratis consult luisteren wij naar uw specifieke wensen. Met behulp van een spiegel en andere hulpmiddelen leggen we uit waarom u wel of niet een geschikte kandidaat bent voor een Radiesse behandeling

Daarnaast vertellen wij u over de mogelijke risico’s en complicaties. De arts neemt ook uw algemene gezondheidstoestand door, met name de medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. door middel van de medische vragen.

Zo vindt een eventuele Radiesse-behandeling in optimale omstandigheden plaats.

Overweegt u een Radiesse behandeling? We nodigen u dan graag uit voor een consult op onze locatie in Heerhugowaard.

 

De Behandeling 

Tijdens de behandeling injecteert je arts Radiesse® voorzichtig in de huid. Dit gebeurt met een zeer dunne naald en in kleine hoeveelheden. Deze injectie biedt een direct zichtbaar effect. Bovendien stimuleert Radiesse® de aanmaak van eigen collageen in de huid. Nieuw collageen wordt in de loop van de weken en maanden na de behandeling aangemaakt. De slappe huid wordt strakker en elastischer. Na verloop van tijd breekt je lichaam zowel de gel als de microsferen geleidelijk, maar volledig af. Het nieuwe collageen blijft achter. Je huid verstevigen met Radiesse® gebeurt dan ook op natuurlijke wijze.

 

Effecten

Na een injectie biedt Radiesse® een direct en liftend effect. Het kan je rimpels verzachten, de slappe huid verstevigen, het volume in je wangen herstellen en je gezichtscontouren verbeteren.In de loop van de weken na de behandeling stimuleren de Radiesse® microsferen de huid om nieuw collageen aan te maken voor een zachtere en natuurlijke uitstraling.Het nieuw aangemaakte collageen biedt een langdurig effect dat een jaar of langer resultaat kan geven. De individuele resultaten zijn afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl, metabolisme en de behandelde zone. 


Hieronder een overzicht van de Radiesse Behandelingen.

Behandeling Aantal ml Prijs
Radiesse 1.5ml € 450