Wat is Profhilo®?

Profhilo is een natuurlijke anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen.

De werking van Profhilo is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.
De behandeling is erg geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen.

Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans.

Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug.
Een belangrijk voordeel is dat we met Profhilo de huid kunnen verjongen zonder volume te geven aan het gezicht.

De huid wordt daadwerkelijk herstelt, huidverslapping wordt aangepakt en dit alles zonder chemische toevoegingen.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die huidverslapping tegen wil gaan.

Dankzij de speciale techniek is het ook vaak mogelijk te behandelen bij een onrustige huid als bij acne.

Tevens is het zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huidverjongend effect willen en of de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten.

Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling!Consult

Tijdens het gratis consult luisteren wij naar uw specifieke wensen. Met behulp van een spiegel en andere hulpmiddelen leggen we uit waarom u wel of niet een geschikte kandidaat bent voor een Profhilo behandeling

Daarnaast vertellen wij u over de mogelijke risico’s en complicaties. De arts neemt ook uw algemene gezondheidstoestand door, met name de medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. door middel van de medische vragen.

Zo vindt een eventuele Profhilo-behandeling in optimale omstandigheden plaats.

Overweegt u een Profhilo behandeling? We nodigen u dan graag uit voor een consult op onze locatie in Heerhugowaard.

 

De Behandeling 

Bij deze behandeling wordt er op 5 anatomisch uitgekiende punten aan elke zijde van het gezicht een kleine hoeveelheid Profhilo geïnjecteerd, die verspreiding over hele gezicht mogelijk maken. Dit is nagenoeg pijnloos.

 

Risico's & Complicaties

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd wordt, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.
Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

 

Resultaat

Ongeveer 15 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van, maar gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 28 dagen is een 2e behandeling nodig en 8 weken na de 1e behandeling gaat u het resultaat zien.

 


Hieronder een overzicht van de Profhilo Behandelingen.

Behandeling Aantal ml Prijs
1 losse behandeling 2ml € 350